Waarom Delpeche schilderwerken?

U kiest ondermeer voor Delpeche Schilderwerken, omdat wij:

  • de nadruk leggen op de duurzaamheid van het schilderwerk
  • u adviseren m.b.t. luchtvochtigheid en kritisch dauwpunt
  • u een zeer goede prijs/kwaliteit verhouding bieden
  • u minimaal twee jaar garantie geven op al het schilderwerk
  • u 6% btw bieden als uw huis ouder is dan 2 jaar
  • klantgericht & milieuvriendelijk werken
  • graag duidelijkheid verschaffen middels een offerte op maat
  • in overleg ook in het weekend en avonduren kunnen werken
 Particulieren, woningbouwcorporaties, bedrijven en andere organisaties zijn bij Delpeche Schilderwerken verzekerd van degelijk vakwerk, uitstekende service en een scherpe prijs.
 

AF-erkend

 
af-erkend

 

Delpeche schilderwerken en AF-Erkennigsregeling

Delpeche schilderwerken werkt volgens de kwaliteitsnormen van de AF-Erkenningsregeling. De AF-Erkenningsregeling is in 1995 ingevoerd op initiatief van FOSAG, de ondernemersoragnisatie voor de schilders-, onderhouds-, metaalconserverings-, en glasbranche. Aan de AF-Erkeningsregeling kunnen alleen bedrijven deelnemen die in het bezit zijn van alle vak- en bedrijfstechnische diploma's.(Delpeche Schilderwerken voldoet aan alle eisen) Deze unieke regeling biedt u optimale zekerheid, vakkundigheid , betrouwbaarheid, kwaliteit van het opgeleverde werk, de service en de (nakomings-)garantie.

Glasheldere offerte

Bij Delpeche schilderwerken weet u precies waar u aan toe bent. Zo krijgt u een complete offerte waarin alle belangrijke aspecten helder zijn beschreven: de aard en omvang van de werkzaamheden, de materialen ect. Net zo helder zijn de afspraken over de kosten, waarbij de begroting is afgestemd op de algemene en specifieke kenmerken van uw opdracht.

Consumentenvoorwaarden

AF-erkende onderhoudsspecialisten werken als enige volgens de garantie en leveringsvoorwaarden overeengekomen met de consumentenbond en vereniging eigen huis. Zo bent u gegarandeerd van het beste resultaat. Met permanent klantentevredenheidsonderzoek en periodieke technische inspecties wordt de kwaliteit constant onder controle gehouden.